Peix

Amanida de pasta amb salmó, tàperes i cogombrets
Amanida de pasta amb sardinetes
Amanida de pop amb hummus
Amanida de ventresca
Bacallà amb espinacs a la catalana, cigrons i gambes
Bunyols de bacallà
Calamars farcits amb gambes i bolets
Canelons de porros, ceps i gambes
Cassola de bacallà amb espinacs, mongetes i ous
Cassola de Divendres Sant
Culleretes de pop amb hummus. Aperitius de Cap d'Any.
Espàrrecs i carxofes saltats amb cloïsses
Esqueixada de bacallà
Estofat negre de sípia amb patates
Faves estofades amb sípia i alls tendres
Gambes amb suc
Olla de congre
Orada al vapor amb timó i llimó
Orada ràpida amb patates, ceba i tomata
Pèsols amb sípia i cloïsses
Pop a la gallega
Popets amb allioli
Quiche de bacallà amb espinacs, panses i pinyons
Quiche de porros amb gambes i bolets
Rap a l'all cremat
Rap al forn amb llagostins
Rap amb gambes i salsa verda lleugera
Rap amb salsa de gambes
Salmó al llimó amb olives i tàperes
Sandvitx de salmó fumat i espàrrecs
Sardines arrebossades  en torrada amb amanida
Sardines en escabetx
Seitons amb coca de ceba i olives mortes de l'Aragó
Suquet de lluç
Suquet de rap amb gambes
Turbot al forn amb patates fornera
Turbot amb llagostins i cloïsses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.