diumenge, 24 de març del 2013

Pollastre al forn amb mançanes

Carn de ploma, la més bona



Aquest pollastre té l'avantatge que es fa sol, només cal donar un cop d'ull al forn de tant en tant. Les mançanes i la canyella li donen una aroma dolça i, menjats amb la carn, la fan melosa. A més, és un plat econòmic i sense greixos, cuinat amb oli d'oliva i el mateix greix que deixa anar el pollastre. Ideal per un diumenge mandrós.


Per 4 persones necessitarem:

Un pollastre tallat en vuit trossos
4 mançanes golden
Sal
Pebre negre mólt
Canyella en pols
Sucre
Oli d'oliva

En una safata posem el pollastre salpebrat i amb un raig d'oli. L'introduïm al forn a 180 graus. Netegem bé les mançanes, tallem la part superior i la traiem. A l'interior de la mançana hi posem una culleradeta de sucre, un polsim de pebre negre i un altre de canyella. Tornem a tapar.
Quan el pollastre comenci a daurar-se, li donem la volta i afegim les mançanes a la safata. Empolsem tot amb una mica de canyella i tornem a posar al forn. Deixem fins que el pollastre estigui ben daurat i les mançanes cuites. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.