diumenge, 3 de març de 2013

Per sopar, un 37, o sandvitx de salmó amb espàrrecs, cogombrets i tàperes



Poc sopar i poca pena, salut plena









Aquest és el sandvitx que sempre demanàvem quan anàvem a sopar a La Sandwicheria, sobretot les nits de maig i juny, quan podíem menjar a la terrassa prenent la fresca. D'això fa uns quants anys, però el restaurant continua sent un clàssic a Lleida, gràcies a la simpatia de la Montse i el bon fer del cuiner, el seu marit. Ara la carta ha canviat i aquest sandvitx, o un de molt semblant, té un altre número. Recordo que hi havia salmó, espàrrecs i cogombrets. Li hem afegit unes tàperes i de salsa hem triat la maionesa. Un cop de forn amb el gratinador, i llest.

La idea ens va venir quan ahir vam veure al súper uns paquets de pa de motlle per fer sandvitxos enrotllats, de la marca Bimbo. Coneixíem el Tramezzino, però vam voler provar aquesta nova marca. I d'aquí a pensar en el 37, va ser un instant.

Avui sopem davant de la tele. Toca pel·lícula.









 Per cinc sandvitxos necessitarem:

Un paquet de llesques per sandvitxos enrotllats (hem agafat Enrollados de Bimbo)
200 grams de salmó fumat
Una llauna d'espàrrecs
Maionesa
Uns cogombrets en vinagre filetejats
Unes tàperes

Escalfem el gratinador del forn a 250 graus.
Untem el pa amb la maionesa. Al damunt hi posem un parell de filets de salmó, dos espàrrecs, els cogombrets filetejats i quatre o cinc tàperes. Enrotllem i assegurem amb un pal de broqueta.









Posem els sandvitxos al forn fins que veiem que estan daurats. Traiem i servim immediatament. Una cervesa fresca li va de meravella.



4 comentaris:

  1. No soc massa fan dels espàrrecs blancs, en canvi els verds m'encanten, però amb la presentació que has fet es difícil no tastar-lo!!! gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  2. Doncs amb uns espàrrecs verds no et pensis, també ha d'estar bo, petons

    ResponElimina
  3. Soparet rememeber! Se m'ha fet la boca aigua!;)
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  4. Petons, cuineres, I fins el mes vinenet!

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.