dimecres, 27 de març del 2013

Galetes de Pasqua

Cada dia no és Pasqua



Ahir vam passar la tarda fent galetes a casa. Com aviat serà Pasqua, vam utilitzar els talladors de galetes que vam comprar dissabte. I la glassa preparada i els retoladors amb tinta comestible, tot de la marca Wilton. Era la primera vegada que decoràvem galetes amb glassa, com ja es pot deduir per les imatges. Però vam passar una estona agradable i entretinguda. Avui les hem tastades i ens han agradat, sobretot als nens. Nosaltres les hem trobat un pèl dolces, és que som més de xocolata que de glassa.





Per 15 galetes grans necessitarem:

120 grams de sucre de llustre
400 grams de farina de rebosteria
240 grams de mantega a temperatura ambient, tallada a trossos
Un ou

Per la decoració hem utilitzat:

White Cookie Icing, de la marca Wilton
FoodWriter, retoladors de tinta comestible, de la marca Wilton
Boletes de confits de colors.





Posem tots els ingredients de la massa al vas de la Thermomix i barregem 20 segons, velocitat 6. Traiem la massa i la posem en una bossa de plàstic i la deixem un quart d'hora a la nevera.

Passats els 15 minuts, dividim la massa en tres boles, posem cadascuna entre dues capes de film transparent i l'estirem amb un corró, fins que tingui un gruix de mig centímetre aproximadament. Posem les tres làmines de massa al congelador durant uns 15 minuts, d'aquesta manera serà més fàcil treballar la massa.

Escalfem el forn a 180 graus.




Traiem una làmina del congelador i anem fent les galetes amb l'ajut de talladors. Les posem en una safata de forn coberta amb paper de forn o una làmina de silicona. Enfornem durant uns 10 o 12 minuts. Les retirem amb una espàtula i les deixem refredar en una reixeta.

Mentre es cou la primera tanda de galetes, traiem la segona làmina i repetim l'operació. Fem el mateix amb la tercera làmina.

Cal tenir almenys dues safates per anar posant les galetes i deixar temps perquè l'altra safata es refredi abans de tornar-la a cobrir amb galetes.



Quan les galetes estiguin fredes, les decorem amb la glassa i deixem assecar una bona estona abans de pintar-les amb els retoladors. Nosaltres vam deixar-les tota la nit i vam fer la decoració l'endemà al matí. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.